Wintersportactie

Wintersportactie

Heeft u al een wintersport gepland voor aanstaand seizoen? Worden het de Franse Alpen, waar u kunt genieten van de uitgestrekte pistes? Of gaat u voor Oostenrijk, natuurlijk vanwege de prachtige pistes maar ook voor de heerlijke Kaiserschmarn en gezellige après-ski. Waar u ook naartoe gaat, het wordt altijd een prachtige vakantie! Wanneer u met een groep mensen op wintersportvakantie gaat kan het voordeliger zijn gezamenlijk te rijden. Hoe meer mensen u in de auto verzamelt, hoe voordeliger en gezelliger het wordt. Daarom kan het handig zijn om samen een bus te huren, zodat jullie in één auto vervoerd kunnen worden, scheelt in de benzinekosten.

Wij van Van Straalen Verhuur in De Goorn kunnen u twee 9-persoonsbussen aanbieden. Speciaal voor de vakantie naar de koudere landen hebben wij een actie:

Voor slechts €850,- huurt u een Mercedes-Benz Sprinter waar 9 ruime zitplaatsen in zitten. Deze bus huurt u 9 dagen en wanneer u de bus de dag ervoor alvast wilt ophalen om de bagage o.i.d. wilt inladen is dit vaak geen probleem. Deze wintersportactie is inclusief:

  • 2000 km vrij
  • Sneeuwkettingen
  • EU-Pechhulp
  • Winterbanden
  • Inzittende verzekering

Vind dat maar eens ergens voordeliger! Wilt u gebruik maken van deze actie? neem dan contact met ons op. De eerste reserveringen zijn binnen dus wacht niet te lang.

Alvast een fijne wintersportvakantie toegewenst!