Gesloten motortrailer huren

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u een gesloten motortrailer huren. Deze motoraanhanger biedt een aantal voordelen. Zo kun je deze aanhanger ook trekken met een B-rijbewijs. De te vervoeren motoren (of andere goederen) blijven schoon en netjes. De motortrailer is voorzien van een achterklep die in zijn geheel naar beneden valt. Zo kunnen de motoren er gemakkelijk in- en uitgereden worden. Wanneer u bij Van Straalen Verhuur een motortrailer huurt, krijgt u professionele materieel mee om te motoren vast te zetten. Dit doen wij met Acebikes producten.

Onze Sirius gesloten aanhangwagen heeft ruime binnen maten van  L300 x B175 x H190. De aanhanger heeft een zeer lage laadvloer. Met de brede achterklep is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld uw motor in te rijden.

Bekijk hier onze video voor een beter beeld van de gesloten motortrailer!

B-rijbewijs

Deze aanhangwagen mag getrokken worden met een B-rijbewijs, mits de auto die de aanhanger trekt niet zwaarder is dan 2300kg. De regelgeving is als volgt:  met een B-rijbewijs mag je een combinatie trekken die niet zwaarder is dan 3500kg. De aanhangwagen mag maximaal 1200kg trekken, dus wanneer er een auto voorstaat die minder dag 2300kg is en 1200kg mag trekken is dit legaal. Voor een meer uitgebreide uitleg kun je kijken op de pagina:

Welk rijbewijs nodig?

Uitklapbare achterklep

De motortrailer is voorzien van een uitklapbare achterklep. Ook zit hier een anti-slip toplaag op zodat u of u motor niet kan uitglijden. U rijdt de motoren in de gesloten aanhanger en daarna zo in de Acebike inrijklemmen.

Acebikes

Van Straalen Verhuur is officieel verkooppunt van Acebikes. Natuurlijk maken wij met de verhuur van de motortrailers gebruik van de Acebikes producten. Zo zijn alle trailers voorzien van:

Acebike steadystand

 

 

 

 

 

 

Acebike Tyrefix

 

 

 

 

 

Ook verhuren wij een motortrailer voor 6 motoren, voor 3 motoren en voor 1/2 motoren. De motortrailer voor 6 motoren kunt u ook huren in combinatie met onze 9-persoonbus.

Wilt u een van onze motortrailers reserveren? mail of bel dan!