Bakwagen voor motoren transport
2, 3 of 4 motoren

Deze bakwagen met laadklep is handig voor het transporteren van motoren. Er is de mogelijkheid om maximaal vier motoren te transporteren. Door de elektrische laadklep is het eenvoudig om de motoren in de bakwagen te laden. Door de inrijklemmen en de bevestigingspunten in de vloer kunnen de motoren goed vastgezet worden.

Indien gewenst kunnen er diverse kasten en een slaapplaats in de bakwagen gemonteerd worden.

Voorwaarden
ruime bakwagen huren 3 personen
3 motoren in bakwagen slaapplek
bakwagen huren
Gegevens
  • 3 personen
  • Mercedes Sprinter 165pk
  • Automaat
  • L425 x B210 x H226 (spiegelbak max L5.10)
  • B-rijbewijs
  • Trekhaak 2.0t trekgewicht
  • Airco
  • Laadvermogen 500kg
  • 100km VRIJ (0.20ct per extra km)
  • Mogelijkheid met slaapplek

Ophalen vanaf 8.00 uur, retour tot uiterlijk 17.30 uur. De bakwagen kan van maandag tot en met zaterdag opgehaald of ingeleverd worden (afwijkende tijden in overleg).

tarieven

U betaalt het normale huurtarief voor de bakwagen plus eenmalig €30,- per motor die vervoerd moet worden. Het aantal motoren of uw wensen kunt u in het volgende invulscherm aangeven achter ‘opmerkingen’. Of u kunt dit telefonisch met ons doornemen.

Verzenden

Oplopende korting

Wij geven u een korting als u een huurauto voor een langere periode huurt. Voor elke extra dag dat u huurt krijgt u 1% korting over de standaard dagprijs. Dit kan wel oplopen tot 15% korting!

Motortrailer huren

Een motortrailer huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een motortrailer is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten motortrailer huurt u vanaf €49,- per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke motortrailer die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke motortrailer wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare motortrailer voor u beschikbaar.

Het huren van een motortrailer kan erg handig zijn voor vakanties naar populaire gebieden al het Alpen of Eiffel gebied. De motoren rijdt u op de motoraanhanger naar het gebied toe. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming. Daarnaast bespaart u brandstof, slijtage van o.a. banden en een mogelijke overnachting onderweg. Als een van de weinig aanbieders is het bij ons mogelijk een combinatie te huren waarbij je 6 motoren en 9 personen kunt vervoeren. De luxe 9-persoonbus heeft voldoende bagage ruimte en op de motortrailer kunnen maar liefst 6 motoren.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: