[vc_row css=”.vc_custom_1518681588292{margin-top: 10px !important;}”][vc_column 0=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1634019642305{margin-top: 20px !important;}”]

BB02 | Bakwagen voor motoren transport
2, 3 of 4 motoren

[/vc_column_text][vc_column_text 0=””]Deze bakwagen met laadklep is handig voor het transporteren van motoren. Er is de mogelijkheid om maximaal vier motoren te transporteren. Door de elektrische laadklep is het eenvoudig om de motoren in de bakwagen te laden. Door de inrijklemmen en de bevestigingspunten in de vloer kunnen de motoren goed vastgezet worden.

Indien gewenst kunnen er diverse kasten en een slaapplaats in de bakwagen gemonteerd worden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1634368743911{background-color: #ededed !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]

ruime bakwagen huren 3 personen
3 motoren in bakwagen slaapplek
bakwagen huren
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text 0=””]

Prijs per dag: €110,-

Gegevens
  • 3 personen
  • Mercedes Sprinter 165pk
  • Automaat
  • L425 x B210 x H226 (spiegelbak max L5.10)
  • B-rijbewijs
  • Trekhaak 2.0t trekgewicht
  • Airco
  • Laadvermogen 500kg
  • 100km VRIJ (0.22ct per extra km)
  • Mogelijkheid met slaapplek
tarieven

U betaalt het normale huurtarief voor de bakwagen plus eenmalig €30,- per motor die vervoerd moet worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text 0=””]

Handig om te weten

Gaat u naar het buitenland? Kijk hier wat verplicht is in welk land!

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden.

Houd er rekening mee dat u als huurder verantwoordelijk bent voor het rijden in bepaalde milieu zones. Kijk hier voor de regelgeving. Of vraag het aan ons!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text 0=””]

Oplopende Korting

Wij geven u een korting als u een huurauto of bus voor een langere periode huurt. Vanaf huurdag 2 krijgt u 1% korting per dag over de standaard dagprijs. Dit kan wel oplopen tot 15% korting!

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=oXAWs_AWmnE&t=33s”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1634368753200{background-color: #ededed !important;}”][vc_column 0=””][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Motortrailer huren

Een motortrailer huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een motortrailer is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten motortrailer huurt u vanaf €49,- per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke motortrailer die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke motortrailer wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare motortrailer voor u beschikbaar.

Het huren van een motortrailer kan erg handig zijn voor vakanties naar populaire gebieden al het Alpen of Eiffel gebied. De motoren rijdt u op de motoraanhanger naar het gebied toe. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming. Daarnaast bespaart u brandstof, slijtage van o.a. banden en een mogelijke overnachting onderweg. Als een van de weinig aanbieders is het bij ons mogelijk een combinatie te huren waarbij je 6 motoren en 9 personen kunt vervoeren. De luxe 9-persoonbus heeft voldoende bagage ruimte en op de motortrailer kunnen maar liefst 6 motoren.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]