Motortrailer kantelbaar
4, 5 of 6 motoren

Deze exclusieve motortrailer is ideaal voor een motorvakantie met een groepje motorrijders. De motoren kunnen eenvoudig en snel op de trailer gereden worden.Door de vele verstel mogelijk heden van de inrijframes is deze trailer geschikt voor 6 grote motoren.

Deze  motortrailer huurt U inclusief Acebikes SteadyStand voorwiel inrij steunen en Acebikes TyreFix achterband spanband. Met deze professionele motorsteunen zet u de motor veilig vast.

Voorwaarden
Motortrailer voor 6 motoren
vanstraalen-motortrailer-88
vanstraalen-motortrailer lage pixels
motortrailer-witgrijs
motortrailer voor 6 motoren
motortrailer voor zes motoren huren
huur motortrailer 6 harleys
Gegevens
  • Geremd
  • Kantelbare trailer
  • Rijbewijs BE
  • Max. gewicht: 3500kg
  • Leeg gewicht: 700kg
  • Afmetingen: 214cm X 500cm

Deze motortrailer is geschikt voor grotere motoren (zie de foto’s en onze video)

U kunt de motortrailer ook huren in combinatie met onze bestelbus/personenbus, bekijk hier onze combi deals!

Ophalen vanaf 8.00 uur, retour tot uiterlijk 17.30 uur. De trailer kan van maandag tot en met zaterdag opgehaald of ingeleverd worden (afwijkende tijden in overleg).

tarieven

Per dag:       €90,-
Weekend:   €200,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)
1 week:         €275,-  (7 aaneengesloten dagen)
2 weken:     €520,-

LET OP de prijs is voor 4 motoren, wil je een motor extra meenemen dan komt er eenmalig €30,- per motor bij.

Borg: €350,-

Versturen

U kunt telefonisch reserveren

0229 - 543369

info@vanstraalenverhuur.nl

Motortrailer huren

Een motortrailer huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een motortrailer is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten motortrailer huurt u vanaf €49,- per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke motortrailer die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke motortrailer wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare motortrailer voor u beschikbaar.

Het huren van een motortrailer kan erg handig zijn voor vakanties naar populaire gebieden al het Alpen of Eiffel gebied. De motoren rijdt u op de motoraanhanger naar het gebied toe. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming. Daarnaast bespaart u brandstof, slijtage van o.a. banden en een mogelijke overnachting onderweg. Als een van de weinig aanbieders is het bij ons mogelijk een combinatie te huren waarbij je 6 motoren en 9 personen kunt vervoeren. De luxe 9-persoonbus heeft voldoende bagage ruimte en op de motortrailer kunnen maar liefst 6 motoren.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: