Takkenversnipperaar

Takkenversnipperaar houtversnipperaar huren? Bij ons kunt u een takkenversnipperaar huren. De machine versnipperd gemakkelijk al uw takken tot kleine snippers. De versnipperaar is van het merk Eliet en dit is de super prof 2000. Deze machine heeft een zelfrijdende uitvoering zodat u niet zelf hoeft te duwen. Dankzij zijn twee zwenkwieltjes kunt u makkelijk manoeuvreren door uw tuin. U huurt deze takkenversnipperaar i.c.m. onze gesloten aanhanger.

Maximale takkendikte: 6cm

Heeft u dikkere takken over? Deze kunt u in brokken van 2 meter in de aanhanger achterlaten.

Onze versnipperaar heeft het ABM systeem, dit systeem zorgt dat als er een te grote tak in de machine wordt gedaan dat de motor dan zal uitvallen, zodat de motor niet overbelast wordt. De motor is makkelijk elektrisch te starten en rijdt op benzine euro 98 ongelood. U kunt de machine ophalen in De Goorn. De machine wordt schoon meegegeven met een volle tank gelieve de takkenversnipperaar ook weer zo af te leveren bij Van Straalen Verhuur in De Goorn.

 

Prijs per dag: €110,-

Gegevens
  • Rijbewijs B
  • Aangedreven wielen
  • Zwenkwielen
  • Elektrisch starten
  • 18pk benzine motor (Alleen E5 bezine)

Voorwaarden

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden Voor het rijden met een aanhanger gelden vaak andere regels. Deze kunt u hier bekijken. Gaat u naar het buitenland met de trailer, zorg dat u zich aan de maximale snelheid per land houdt.

Tarieven

Halve dag:    €75,-
Hele dag:      €110,- 
Weekend:    €200,- 

Gesloten trailer eenmalig €25,-

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Autobedrijf van Straalen. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis– of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. Wij hebben personenbussen ik alle prijscategorieën, van goedkoop tot zeer luxe personenbus. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen.

Wat u nog meer bij ons kunt huren: