Takkenversnipperaar huren

Takkenversnipperaar houtversnipperaar huren ? Bij ons kunt u een takkenversnipperaar huren. De machine versnipperd gemakkelijk al uw takken tot kleine snippers. De versnipperaar is van het merk Eliet en dit is de super prof 2000. Deze machine heeft een zelfrijdende uitvoering zodat u niet zelf hoeft te duwen. Dankzij zijn twee zwenkwieltjes kunt u makkelijk manoeuvreren door uw tuin.

Maximale takkendikte: 6cm

Heeft u dikkere takken over? Deze kunt u in brokken van 2 meter in de aanhanger achterlaten.

Onze versnipperaar heeft het ABM systeem, dit systeem zorgt dat als er een te grote tak in de machine wordt gedaan dat de motor dan zal uitvallen, zodat de motor niet overbelast wordt. De motor is makkelijk elektrisch te starten en rijdt op benzine euro 98 ongelood. U kunt de machine ophalen in De Goorn of in Spanbroek. De machine wordt schoon meegegeven met een volle tank gelieve de takkenversnipperaar ook weer zo af te leveren bij Van Straalen Verhuur in De Goorn of in Spanbroek.

Benzine kloofmachine huren

Naast de takkenversnipperaar hebben wij ook een kloofmachine in de verhuur. De kloofmachine werkt op benzine en is daarom veel krachtiger dan een elektrische uitvoering.  Met een kloofkracht van 17 ton is de houtkloofmachine zeer geschikt voor grote stronken hout. 

Tarieven

Halve dag: €75,-
Ophalen 8:00 terug 12:30 of ophalen 12:30 terug 17:00

Hele dag: €110,-
Ophalen 8:00 terug 17:00

Weekend: €170,-
Ophalen vrijdag 8:00 terug maandag

Borg: €350,-

Wilt u de houtkloofmachine huren? neem dan contact met ons op!
Voor het transport van de takkenversnipperaar kunt u tegen gereduceerd tarief de gesloten aanhanger huren (B-rijbewijs). Normaal €39,50 per dag nu eenmalig €25,-. Beschikt u zelf over vergelijkbaar transport dan kunt u dit gebruiken.

Algemene informatie

  • 18pk benzine motor
  • Aangedreven wielen
  • Zwenkwielen, om makkelijk te manoeuvreren
  • Elektrisch starten

Ook verhuren wij een Kloofmachine!