Motoren vervoeren in een bestelbus

Heb je een mooie motor gezien op Marktplaats die je wilt ophalen. Of heb je een prachtige motorvakantie gepland naar de Dolomieten. Dan kan je gemakkelijk je motor vervoeren in een bestelbus. 

Motor vastzetten

U huurt een bestelbus inclusief alle toebehoren om de motorfiets vast te zetten in het frame. Ook hebben wij een brede oprijplaat die gezekerd wordt aan de trekhaak. Zo kan de motor veilig en rustig naar binnen gereden/gelopen worden.

Wij hebben een frame gemaakt waar twee inrijbokken in staan. Hier komt het voorwiel in te staan. Deze inrijbokken kunnen +/- 20cm naar links en rechts verschoven worden. Ook zijn deze inrijbokken van elkaar versprongen zodat de sturen niet tegen elkaar aan komen. Aan dit frame zijn ook diverse punten om de motor vast te zetten naar de grond. Wij werken met een achterwielharnas van Acebikes en diverse professionele spanbanden/ratels. 

Wij hebben twee bestelbussen die gebruikt kunnen worden voor het transporteren van motoren: BB01 en BB05.

 

BB01 €59,50 per dag

Gegevens
 • 2 zitplaatsen
 • Handgeschakeld
 • Lucht geveerde stoel
 • Bouwjaar: 2010
 • Diesel
 • 160pk motor

Reserveer hier!

BB05 €69,50 per dag

Gegevens
 • 3 zitplaatsen
 • Automaat
 • Lucht geveerde stoel
 • Bouwjaar: 2017
 • Diesel
 • 160pk motor
 • Cruise control
 • Achteruitrijcamera
 • audio/telefonie connect

Reserveer hier!

Veel ervaring!

Zelf hebben wij veel ervaring met het transporteren van motoren in een bestelbus. Een van de voordelen van motoren vervoeren in een bus is dat niemand kan zien wat er daadwerkelijk in de bus zit. De motoren staan beter beveiligd dan met een open trailer bijvoorbeeld. Een ander voordeel is dat je uitgerust op een bestemming aankomt. De meeste motorrijders vinden de snelwegkilometers behoorlijk saai, en zo kan je dit omzeilen met de motor. 

Past mijn motor in de bus?

Dat is altijd een lastige vraag. Bij de meeste motoren kunnen wij wel een goede inschatting maken. Maar soms is de beste optie passen. Dus dan moeten de motoren deze kant op, om te passen in de bus. De inrijklemmen zijn verstelbaar van links naar rechts en ze verspringen van voor naar achter.  Hierdoor passen de meeste combinaties motoren in de bus. Er zijn diverse foto's van tevreden huurders te zien. Dit kan het makkelijker maken om de ruimte in de bus in te schatten.

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Autobedrijf van Straalen. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa. Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s. Een voordelige verhuis– of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen. Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. Wij hebben personenbussen ik alle prijscategorieën, van goedkoop tot zeer luxe personenbus. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie. Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen. Wat u nog meer bij ons kunt huren: