MT06 | Gesloten motortrailer (B Rijbewijs)
1 of 2 motoren

Onze Debon Roadster 500 gesloten motortrailer heeft ruime binnen maten van  L280 x B167 x H190 (lengte met bolling 314). De aanhanger heeft een zeer lage laadvloer. Door de brede achterklep is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld uw motor in te rijden zonder hulp van andere. Door de bolling aan de voorkant heeft de trailer een lage luchtweerstand.

Huurt u de aanhanger als motortrailer? Dan is dit inclusief Acebikes SteadyStand voorwiel inrij steunen en Acebikes TyreFix. Met deze professionele motorsteunen zet u de motor veilig vast. De inrijbokken zijn verschuifbaar van links naar rechts. Zo heeft u meer mogelijkheden met het schuiven van de motoren. In de vloer zitten diverse punten waar de motor mee vastgezet kan worden.

Gesloten motortrailer debon zwart

motortrailer met lage inrijvloer
motoren in gesloten motortrailer
twee motoren in gesloten aanhanger
gesloten motortrailer huren
disselslot gesloten motortrailer
WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.56.43
WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.57.05
twee motor in gesloten trailer
gesloten motortrailer voor twee motoren
WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.56.03
verschuifbare inrijklemmen motoren
WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.57.24
gesloten motortrailer met lage inrijvloer
motortrailer met lage inrijvloer motoren in gesloten motortrailer twee motoren in gesloten aanhanger gesloten motortrailer huren disselslot gesloten motortrailer WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.56.43 WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.57.05 twee motor in gesloten trailer gesloten motortrailer voor twee motoren WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.56.03 verschuifbare inrijklemmen motoren WhatsApp Image 2023-02-28 at 14.57.24 gesloten motortrailer met lage inrijvloer

Prijs per dag: €49,-

Gegevens
  • Debon tandemasser
  • Geremd
  • L280 x B167 x H190 (lengte met bolling 314)
  • Ledig gewicht: 625 kg
  • Max totaal gewicht: 1.200kg
  • Binnen verlichting
  • Spanstang
  • Deur/klep combinatie
  • Disselslot

Voorwaarden

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden

Voor het rijden met een aanhanger gelden vaak andere regels. Deze kunt u hier bekijken.

Gaat u naar het buitenland met de trailer, zorg dat u zich aan de maximale snelheid per land houdt.

Tarieven

Per dag:        €49,-     (van 8:00 t/m 17:00)
Weekend:    €120,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)
1 week:          €190,-  (7 aaneengesloten dagen)
2 weken:       €355,-

Korte uitleg van de motortrailer.

Versturen

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis- of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen. Ook een combinatie van een bus en trailer of een bus waar motoren in kunnen is bij ons mogelijk.

Wat u nog meer bij ons kunt huren: