[vc_row css=”.vc_custom_1575463490125{border-top-width: 25px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”PB06 | Mercedes Sprinter
dubbele cabine ” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23e8000e” google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]of gelijkwaardig personenbus[/vc_column_text][vc_column_text]Met de familie gezellig een dagje naar de dierentuin of een weekendje weg wordt nog leuker wanneer je met zijn alle ernaartoe rijdt! Ook voor een roadtrip of een wintersport is deze bus zeer geschikt. De automaat schakelt mooi over en zo kan je moeiteloos op elke bestemming komen. Het is een dubbel cabine, dus achterin is er nog zeer veel ruimte voor bagage. De zitbank achterin is ingedeeld in vier smalle zitplaatsen.

Wilt u de auto gebruiken voor het transporteren van motoren? Kijk hier voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1634223895118{background-color: #ededed !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

personenbus huren met veel bagageruimte
dubbel cabine huren
mercedes sprinter dubbele cabine
ruime dubbel cabine huren
bus huren met telefoon aansluiting voor radio
mercedes sprinter huren
dubbel cabine bus huren
bus voor de wintersport te huur
7-persoonsbus dubbel cabine huren
dubbel cabine bus met veel laadruimte
                [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Prijs per dag: €120,-

Gegevens
 • 7 zitplaatsen
 • Handgeschakeld
 • A/C
 • Dubbele cabine uitvoering met zeer veel laad ruimte
 • Cruise control
 • Chauffeursstoel
 • Diesel
 • 2.2 CDI Diesel
 • Rijbewijs B
 • Trekhaak 2.8t
 • Laadruimte. L. 2.25 B (wielkast – wielkast) 1.30

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Handig om te weten

Gaat u naar het buitenland? Kijk hier wat verplicht is in welk land!

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden.

Houd er rekening mee dat u als huurder verantwoordelijk bent voor het rijden in bepaalde milieu zones. Kijk hier voor de regelgeving. Of vraag het aan ons!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1634630769922{margin-top: -70px !important;}”][vc_column_text]

Oplopende Korting

Wij geven u een korting als u een huurauto of bus voor een langere periode huurt. Vanaf huurdag 2 krijgt u 1% korting per dag over de standaard dagprijs. Dit kan wel oplopen tot 15% korting!


Wintersportactie

Gaat u op wintersport met de bus? bekijk dan hier onze wintersportactie!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1634223979821{background-color: #ededed !important;}”][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis- of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen. Ook een combinatie van een bus en trailer of een bus waar motoren in kunnen is bij ons mogelijk.

Wat u nog meer bij ons kunt huren:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]