MT07 | Kleine motortrailer

Kleine ongeremde motortrailer geschikt voor 1 grote motor, of 2 lichte motoren. Beschikt overeen disselslot, diverse professionele spanbanden om de motor vast te zetten, oprijplaat en een reservewiel. 

De totale maximale massa van de aanhanger is 750 Kg. Let ook op de technische maximum massa AHW (ongeremd) welke op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig staat.

 

Prijs per dag: €35,-

Gegevens
  • Rijbewijs B
  • Ongeremd
  • Ledig gewicht: 250kg
  • Max totaal gewicht: 750kg

Voorwaarden

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden Voor het rijden met een aanhanger gelden vaak andere regels. Deze kunt u hier bekijken. Gaat u naar het buitenland met de trailer, zorg dat u zich aan de maximale snelheid per land houdt.

Tarieven

Per dag:        €35,-
Weekend:    €85,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis- of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen.

Wat u nog meer bij ons kunt huren: