MT07 | Kleine motortrailer

Kleine ongeremde motortrailer geschikt voor 1 grote motor, of 2 lichte motoren. Beschikt overeen disselslot, diverse professionele spanbanden om de motor vast te zetten, oprijplaat en een reservewiel. 

De totale maximale massa van de aanhanger is 750 Kg. Let ook op de technische maximum massa AHW (ongeremd) welke op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig staat.

 

Prijs per dag: €40,-

Gegevens
  • Rijbewijs B
  • Ongeremd
  • Ledig gewicht: 250kg
  • Max totaal gewicht: 750kg

Voorwaarden

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden Voor het rijden met een aanhanger gelden vaak andere regels. Deze kunt u hier bekijken. Gaat u naar het buitenland met de trailer, zorg dat u zich aan de maximale snelheid per land houdt.

Tarieven

Per dag:        €40,-
Weekend:    €90,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)
Week:            €175,-

Motoraanhanger huren bij Van Straalen Verhuur

Een motor wil je natuurlijk veilig van A naar B kunnen brengen. Dan biedt een professionele motortrailer de uitkomst. Wij bij Van Straalen Verhuur zijn allemaal fanatiek motorrijders en begrijpen dat het transport van een motor serieus aangepakt moet worden. Wij maken gebruik van professioneel materiaal om de motor vast te zetten. Dit is altijd bij de huur van een trailer inbegrepen. 

Huur een motortrailer voor meerdere motoren

Wil je een motortrailer huren voor meerdere motoren? Dat is geen probleem. Wij hebben motortrailer van 1 tot 6 motoren in de verhuur. Ook hebben wij gesloten motortrailer beschikbaar. Zo blijft de motor uit het zicht en wordt niet blootgesteld aan het weer buiten. Deze gesloten motortrailer is geschikt voor twee motoren. 

Onze Brian James motortrailer is kantelbaar en geschikt voor maar liefst 6 motoren. Doordat deze trailer kantelbaar is, kunnen de motoren er gemakkelijk opgereden worden. Binnen een kwartier kunnen alle 6 de motoren op de trailer staan! 

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Autobedrijf van Straalen. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis– of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. Wij hebben personenbussen ik alle prijscategorieën, van goedkoop tot zeer luxe personenbus. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen.

Wat u nog meer bij ons kunt huren: