Houtkloofmachine

Wilt u een houtklover huren? Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u een gemakkelijk te bedienen Kloofmachine huren. Deze houtklover heet de Split Fire 3455 en heeft een dubbel werkend mes dat heen en terug kan kloven, hierdoor is de Split Fire 3455 2x zo snel als een conventionele kloofmachine die maar 1 kant op kan kloven. Een gemiddelde boom kunt u binnen enkele uren helemaal gekloofd hebben. De houtklover is zeer gemakkelijk in gebruik.

Onze kloofmachine heeft een kloofkracht van wel 17 ton, hierdoor kunt u zeer grote brokken hout in tweeën splijten. De klover is voorzien van een benzine euro ongelood 98 motor (E5 brandstof) en is daardoor overal inzetbaar. Door de dubbele hendel bediening is de machine beveiligt, zodat uw handen buiten gevaar zijn.

Aan de zijkant zit een laadklep die tot wel 250 kg kan tillen. U kunt tevens wisselen tussen een recht en een kruismes. De maximale klooflengte is 61 cm. De kloofmachine kan vervoerd worden aan een trekhaak en is gemakkelijk verrijdbaar. U kunt de houtkloofmachine ophalen in De Goorn of in Spanbroek. De houtkloofmachine wordt schoon meegegeven met een volle tank gelieve de houtkloofmachine ook weer zo af te leveren bij Van Straalen Verhuur in De Goorn

 

Prijs per dag: €90,-

Gegevens
  • Dubbel werkend mes
  • Kloofkracht van 17 ton
  • Rijbewijs B
  • Benzine motor (Alleen E5 bezine)
  • Maximale klooflengte is 61cm
  • Laadklep kan tot 250 kg tillen

Voorwaarden

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden Voor het rijden met een aanhanger gelden vaak andere regels. Deze kunt u hier bekijken. Gaat u naar het buitenland met de trailer, zorg dat u zich aan de maximale snelheid per land houdt.

Tarieven

Halve dag:   €60,- 
Per dag:        €90,-  
Weekend:    €175,- 

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Autobedrijf van Straalen. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis– of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. Wij hebben personenbussen ik alle prijscategorieën, van goedkoop tot zeer luxe personenbus. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen.

Wat u nog meer bij ons kunt huren: