Gesloten motortrailer (B Rijbewijs)
1 of 2 motoren

Onze Sirius gesloten motortrailer heeft ruime binnen maten van  L300 x B175 x H190. De aanhanger heeft een zeer lage laadvloer. Met de brede achterklep is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld uw motor in te rijden.

Huurt u de aanhanger als motortrailer? Dan is dit inclusief Acebikes SteadyStand voorwiel inrij steunen en Acebikes TyreFix. Met deze professionele motorsteunen zet u de motor veilig vast.

Wist u dat u met een normaal B rijbewijs deze aanhanger in de meeste gevallen kunt huren? U kunt de regelgeving hier bekijken.

Voorwaarden

Korte uitleg van de motortrailer.

SAM_2864
Gesloten motortrailer 1 of 2 motoren
SAM_2867
makkelijk motor transporteren
SAM_2862
Grote motor in een gesloten motortrailer
GEsloten motortrailer huren van straalen
motortrailer met lage laadvloer
motor eenvoudig in trailer rijden
grote motor transporteren in gesloten motortrailer
Gegevens
  • Sirius tandemasser
  • Geremd
  • L300 x B175 x H190
  • Ledig gewicht: 670 kg
  • Max totaal gewicht: 1.200kg
  • Binnen verlichting
  • Spanstang
  • Deur/klep combinatie
  • Disselslot

Ophalen kan vanaf 8:00 uur, retour tot uiterlijk 17:30 uur.  De trailer kan van maandag tot en met zaterdag opgehaald of ingeleverd worden (afwijkende tijden in overleg)

U kunt de motortrailer ook huren in combinatie met onze bestelbus/personenbus, bekijk hier onze combi deals!

tarieven

Per dag:       €49,-   (van 8:00 t/m 8:00)
Weekend:  €120,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)
1 week:        €190,-  (7 aaneengesloten dagen)
2 weken:     €355,-

Versturen

U kunt telefonisch reserveren

0229 - 543369

info@vanstraalenverhuur.nl

Motortrailer huren

Een motortrailer huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een motortrailer is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten motortrailer huurt u vanaf €49,- per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke motortrailer die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke motortrailer wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare motortrailer voor u beschikbaar.

Het huren van een motortrailer kan erg handig zijn voor vakanties naar populaire gebieden al het Alpen of Eiffel gebied. De motoren rijdt u op de motoraanhanger naar het gebied toe. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming. Daarnaast bespaart u brandstof, slijtage van o.a. banden en een mogelijke overnachting onderweg. Als een van de weinig aanbieders is het bij ons mogelijk een combinatie te huren waarbij je 6 motoren en 9 personen kunt vervoeren. De luxe 9-persoonbus heeft voldoende bagage ruimte en op de motortrailer kunnen maar liefst 6 motoren.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: