Verhuiswagen huren

Bent u opzoek naar een verhuiswagen huren in De Goorn? Bij Van Straalen Verhuur De Goorn bent u aan het juiste adres.  Onze zeer grote verhuis bus heeft een inhoud van 22m3, zo kunt u veel spullen kwijt in de bus! En dankzij de laadklep laadt u zware objecten zonder problemen. De bus is met een normaal rijbewijs B te besturen.

Voor het huren van een verhuiswagen neemt u contact met ons op of u vult het reserveringsscherm in op de website. Klik hier.

Goedkoop verhuisbus huren

Goedkoop een verhuiswagen huren? Van Straalen Verhuur in De Goorn biedt scherpe huurtarieven. U huurt een verhuiswagen voor €110,- per dag en een grote bestelbus al vanaf €59,50.

Huurt u de bus langer dan 1 dag? dan ontvangt u al een korting. U ontvangt 1% korting per dag dat u de bus langer huurt. Dus huurt u de bus 7 dagen, dan krijgt u 7% korting op de huursom. Dit kan ophalen tot maar liefst 15%!

U huurt de bus inclusief 100km vrij per dag. Indien u meer kilometers rijdt, betaald u hier €0,20 over. U kunt online het tarief berekenen via het invulscherm.

Pechhulp service

Wanneer u bij Van Straalen Verhuur een auto of bus huurt, bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een nette  en complete auto of bus. U huurt een auto of bus altijd inclusief pechhulp service in Nederland, mocht er onverwacht toch iets gebeuren bent u altijd verzekerd van 24/7 pechhulpservice. Mocht u naar het buitenland gaan met de huurauto, dan kunt u hiervoor altijd de juiste pechhulp afsluiten.

Op reis met uw gehuurde verhuiswagen

Van Straalen Verhuur heeft een divers wagenpark. Zo huurt u voor elke situatie de juiste auto. De verhuiswagen kan namelijk ook gebruikt worden als ‘vakantie voertuig’ voor bijvoorbeeld een motorvakantie. In de bakwagen kunnen drie Acebike inrijklemmen gemonteerd worden waar de motoren in vastgezet kunnen worden. Boven de motoren kan een slaapverblijf worden gerealiseerd. De bakwagen is zeer ruim dus diverse spullen kunnen meegenomen worden.  Lijkt u dit wel wat? neem dan contact met ons op!

Assortiment

Wist u dat Van Straalen Verhuur ook exclusieve motortrailers verhuurd? Of een houtkloofmachine? Ons assortiment aan verhuurproducten is zeer breed.  Diverse personenbussen en bestel / verhuisbussen ontbreekt ook zeker niet in ons assortiment. Zoekt u een passende auto/bus, maar kunt u het niet vinden op onze website? neem dan contact met ons op! wij zijn creatief in het vinden van het juiste vervoer!