Personenbus te huur bij Van Straalen Verhuur

Huur een personenbus voor 7, 8 of 9 personen.

Welke personenbussen kun je bij ons huren?

Ga je op stap met een grote groep en heb je een personenbus voor negen personen nodig? Bij Van Straalen Verhuur kun je eenvoudig en snel een 9-persoonsbus huren. Wij hebben diverse personenbussen in ons assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in grote 9-persoonsbussen, en dan voornamelijk Mercedes Sprinter. 

Wil je op wintersportvakantie met een van onze bussen? kijk dan naar onze speciale wintersportactie!

Lengte / hoogte

De personenbussen van Mercedes Sprinter zijn er in een aantal grootte aanduidingen. Zo staat de H voor hoogte en de L voor lengte. Met iedere verhoging en/of verlenging nemen de gevallen achter de L en H dus toe. 

Voor elke wens hebben wij een personenbus te huur!

Opstelling

Veel van onze Mercedes Sprinter personenbussen hebben een ruime opstelling voor de passagiers.

Al onze L2 bussen hebben de opstelling: 2-2-2-3. Voorin staan twee luxe personenstoelen, daarachter een 2-zitsbank, daarna nog een 2-zitsbank en als laatste een 3-zitsbank. Achter de 3-zits is een laadruimte. De L3 bussen hebben meer laadruimte voor bagage dan de L2 bussen.

De L1 bussen hebben een opstelling 3-3-3. Voorin 1 luxe personenstoel met daarnaast een 2-zitsbank. Daarachter een 3-zitsbank en daarna weer een 3-zitsbank. 

De opstelling van de banken kunnen wij indien mogelijk verzetten. Bij sommige bussen is een treinzit ook mogelijk. Vraag hiernaar!

Grote personenbus te huur voor vakantie en wintersport

Wil je naar het buitenland met jouw 9-persoonsbus? Dat kan!

Ga je met een groep vrienden? Dan kan het voordeliger zijn om met z’n allen een personenbus te huren. Niet alleen omdat het natuurlijk erg gezellig is, maar je bespaart ook nog eens op de brandstofkosten.

Speciaal voor de wintersportvakantie hebben wij een leuke actie. Bekijk dat hier!

Groot assortiment personenbussen

Wij verhuren voornamelijk Mercedes Sprinter personenbussen. Naast de verschillende grootte en de indeling van de banken zijn er nog een aantal mogelijkheden. Zo hebben wij een personenbus met automaat en handgeschakelde bussen. Ook zijn er een aantal luxe personenbussen met lucht geveerde stoelen. Bekijk hier wat deze luxe personenbus nog meer heeft!

Een aantal bussen zijn uitgevoerd met een airco module op het dat. Wanneer je een personenbus wilt huren voor een zomervakantie naar een warme bestemming is het lastig om met enkel de airco voorin de hele bus koel te krijgen. Helemaal de L3H2 bussen zijn lastig koel te krijgen met extreme hitte. Daarom is een extra airco module op het dak een uitkomst. Bijvoorbeeld de PB09 en de PB08 beschikken over een airco module.