Motortrailer
4, 5 of 6 motoren

Deze exclusieve motortrailer is ideaal voor een motorvakantie met een groepje motorrijders. De motoren kunnen eenvoudig en snel op de trailer gereden worden.

Voorwaarden
Gegevens
  • Geremd
  • Rijbewijs BE
  • Technische Max. Massa: 3000kg
  • Massa rijklaar: 550kg
  • Afmetingen: 200cm X 400cm

Deze motortrailer is geschikt voor grotere motoren (zie de foto’s en onze video)

U kunt de motortrailer ook huren in combinatie met onze bestelbus of 9-persoonsbus!

Ophalen vanaf 8.00 uur, retour tot uiterlijk 18.30 uur. De trailer kan van maandag tot en met zaterdag opgehaald of ingeleverd worden (afwijkende tijden in overleg).

tarieven

Per dag:       €75,-
Weekend:   €150,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)
1 week:         €220,-  (7 aaneengesloten dagen)

Aansluitende dag : €35,-

LET OP de prijs is voor 4 motoren, wil je een motor extra meenemen dan komt er eenmalig €30,- per motor bij.

Borg: €250,-

Vraag offerte aan

U kunt telefonisch reserveren

0229 - 543369

Motortrailer huren

Een motortrailer huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een motortrailer is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten motortrailer huurt u vanaf €49,- per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke motortrailer die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke motortrailer wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare motortrailer voor u beschikbaar.

Het huren van een motortrailer kan erg handig zijn voor vakanties naar populaire gebieden al het Alpen of Eiffel gebied. De motoren rijdt u op de motoraanhanger naar het gebied toe. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming. Daarnaast bespaart u brandstof, slijtage van o.a. banden en een mogelijke overnachting onderweg. Als een van de weinig aanbieders is het bij ons mogelijk een combinatie te huren waarbij je 6 motoren en 9 personen kunt vervoeren. De luxe 9-persoonbus heeft voldoende bagage ruimte en op de motortrailer kunnen maar liefst 6 motoren.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: