[vc_row css=”.vc_custom_1518681588292{margin-top: 10px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1633348049176{margin-top: 20px !important;}”]

MT02 | Motortrailer
4, 5 of 6 motoren

[/vc_column_text][vc_column_text]Deze exclusieve motortrailer is ideaal voor een motorvakantie met een groepje motorrijders. De motoren kunnen eenvoudig en snel op de trailer gereden worden.

Deze  motortrailer huurt U inclusief Acebikes SteadyStand voorwiel inrij steunen en Acebikes TyreFix achterband spanband. Met deze professionele motorsteunen zet u de motor veilig vast.

Deze motortrailer is geschikt voor grotere motoren (zie de foto’s en onze video)

U kunt de motortrailer ook huren in combinatie met onze bestelbus/personenbus, bekijk hier onze combi deals![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1634298021498{background-color: #ededed !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Motor aanhanger verhuur
Crossmotoren op motortrailer van straalen verhuur
motortrailer zes motoren
Verhuur motortrailer 4 motoren
Motortrailer 4 tourmotoren
motortrailer en bestelbus huren
grote motoraanhanger voor 6 motoren
Motortrailer voor crossmotoren
Grote motortrailer huren van straalen verhuur_LI
Grote motortrailer huren 4 motoren
op de trailer naar de motorvakantie _LI
Grote motortrailer huren
Motorvakantie met trailer _LI
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Prijs per dag: €75,-

Gegevens
  • Geremd
  • Rijbewijs BE
  • Max.gewicht: 3000kg
  • Leeg gewicht: 650kg
  • Afmetingen: 200cm X 400cm

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voorwaarden

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden

Voor het rijden met een aanhanger gelden vaak andere regels. Deze kunt u hier bekijken.

Gaat u naar het buitenland met de trailer, zorg dat u zich aan de maximale snelheid per land houdt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tarieven

Per dag:        €75,-     (van 8:00 t/m 17:00)
Weekend:    €160,-  (vr. 8:00 tot ma. 8:00)
1 week:          €250,-  (7 aaneengesloten dagen)
2 weken:       €470,-[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/1mhYfcjocCU”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=”” full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1634298037626{background-color: #ededed !important;}”][vc_column 0=””][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa.

Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s.

Een voordelige verhuis- of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen.

Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie.

Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen. Ook een combinatie van een bus en trailer of een bus waar motoren in kunnen is bij ons mogelijk.

Wat u nog meer bij ons kunt huren:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]