Deze gesloten aanhanger is voorzien van een grote achterklep die ook als deur bediend kan worden. De achterklep is ideaal om zware spullen naar binnen te rijden zoals motoren of geluidsapparatuur.  Vloer afmetingen: L300 x B170 x H190

€65,- per dag

Heeft u een auto die vervoerd moet worden? Huur dan een autoambulance/autotrailer. Een autoambulance is een oplegger waar je een auto, machine of ander voertuig gemakkelijk op kunt rijden om vervolgens te transporteren.

Aanhanger huren

Een aanhanger huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een aanhanger is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten aanhanger huurt u vanaf €39,50 per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke aanhanger die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke aanhanger wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare aanhanger voor u beschikbaar.

De gesloten aanhanger kunt u ook huren voor het vervoeren van motoren. Van Straalen Verhuur heeft professionele spanbanden en motorsteunen om de motor vast te zetten.

 

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: