Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen huren

Sneeuwkettingen nodig voor uw vakantie of wintersport? Huren is soms slimmer dan kopen. Huur winterbanden en sneeuwkettingen voordelig bij Van Straalen Verhuur in De Goorn.

Sneeuwkettingen huren voor uw auto? Sneeuwkettingen verhuren wij in verschillende maten. Aan de hand van uw bandenmaat weten wij welke sneeuwketting geschikt is voor uw auto.

Het monteren van sneeuwkettingen is niet altijd even eenvoudig. En met een flink pak sneeuw en koude omstandigheden is het ook niet altijd een pretje. Daarom huurt u bij ons sneeuwkettingen met een gebruiksvriendelijke montage. De kettingen zijn van het merk Pewag. In de video kunt u zien hoe de kettingen te monteren zijn.

In de meeste wintersportlanden zoals: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland etc. is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. Naast het feit dat u een boete of rijverbod kunt krijgen is het natuurlijk veel belangrijker om op een veilige en verantwoorde manier uw wintersport bestemming te bereiken.

Ook kunt u bij ons winterbanden huren!

Sneeuwkettingen monteren

Tarieven

Prijs per dag: €3,-  (ongebruikt)
Prijs per dag: €4,-  (gebruikt

Vaak hoeven de kettingen geen eens gebruikt te worden tijdens de autorit. Daarom berekenen wij een ‘ongebruikte’ en een ‘gebruikte’ verhuur prijs.

Borgsom voor sneeuwkettingen is €25,-

U kunt telefonisch reserveren

0229 - 543369

Tips voor het gebruik van sneeuwkettingen

De werknemers bij Van Straalen Verhuur laten u graag zien hoe u de sneeuwkettingen eenvoudig monteert. Enkele tips voor het gebruiken van sneeuwkettingen:

  • Probeer de sneeuwkettingen altijd een keer uit voor u op reis gaat. U kunt alvast ‘oefenen’ in het snel monteren van de sneeuwkettingen.
  • Haal in Nederland de kunststof velgendeksel van uw velgen. De sneeuwkettingen kan deze beschadigen.
  • Zorg dat de kettingen bovenop de bagage liggen.
  • Neem een zaklamp mee. Met een beetje pech moet je de kettingen ’s nachts in het donker omdoen.
  • Monteer de sneeuwkettingen altijd om de aangedreven velgen.
  • Ga voor zeker! Zitten de kettingen er eenmaal omheen? stop dan na een paar meter rijden om te controleren of alles nog goed vast zit.
  • Matig uw snelheid wanneer u met sneeuwkettingen rijdt. Maximaal 45 km/h.
  • Spoel de sneeuwkettingen na gebruik af met schoon warm water en berg ze droog in de verpakking.
  • Vermijd het rijden met een caravan onder slechte omstandigheden, zoals gladde en besneeuwde hellingen.