Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen nodig voor uw vakantie of wintersport? Huren is soms slimmer dan kopen. Huur winterbanden en sneeuwkettingen voordelig bij Van Straalen Verhuur in De Goorn.

Sneeuwkettingen huren voor uw auto? Sneeuwkettingen verhuren wij in verschillende maten. Aan de hand van uw bandenmaat weten wij welke sneeuwketting geschikt is voor uw auto.

Het monteren van sneeuwkettingen is niet altijd even eenvoudig. En met een flink pak sneeuw en koude omstandigheden is het ook niet altijd een pretje. Daarom huurt u bij ons sneeuwkettingen met een gebruiksvriendelijke montage. De kettingen zijn van het merk Pewag. In de video kunt u zien hoe de kettingen te monteren zijn.

In de meeste wintersportlanden zoals: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland etc. is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. Naast het feit dat u een boete of rijverbod kunt krijgen is het natuurlijk veel belangrijker om op een veilige en verantwoorde manier uw wintersport bestemming te bereiken.

TARIEVEN

Prijs per dag: €3,-  (ongebruikt)
Prijs per dag: €4,-  (gebruikt

Vaak hoeven de kettingen geen eens gebruikt te worden tijdens de autorit. Daarom berekenen wij een ‘ongebruikte’ en een ‘gebruikte’ verhuur prijs.

Borgsom voor sneeuwkettingen is €25,-

 

Prijs per dag: €3,-

Tips voor het gebruik van sneeuwkettingen

De werknemers bij Van Straalen Verhuur laten u graag zien hoe u de sneeuwkettingen eenvoudig monteert. Enkele tips voor het gebruiken van sneeuwkettingen:

  • Probeer de sneeuwkettingen altijd een keer uit voor u op reis gaat. U kunt alvast ‘oefenen’ in het snel monteren van de sneeuwkettingen.
  • Haal in Nederland de kunststof velgendeksel van uw velgen. De sneeuwkettingen kan deze beschadigen.
  • Zorg dat de kettingen bovenop de bagage liggen.
  • Neem een zaklamp mee. Met een beetje pech moet je de kettingen ’s nachts in het donker omdoen.
  • Monteer de sneeuwkettingen altijd om de aangedreven velgen.
  • Ga voor zeker! Zitten de kettingen er eenmaal omheen? stop dan na een paar meter rijden om te controleren of alles nog goed vast zit.
  • Matig uw snelheid wanneer u met sneeuwkettingen rijdt. Maximaal 45 km/h.
  • Spoel de sneeuwkettingen na gebruik af met schoon warm water en berg ze droog in de verpakking.
  • Vermijd het rijden met een caravan onder slechte omstandigheden, zoals gladde en besneeuwde hellingen.

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een auto, bus of trailer. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Autobedrijf van Straalen. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en daarom verkeren onze bussen altijd in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland en tegen een klein tarief ook pechhulp in Europa. Al onze auto’s, bestelbussen en personenbussen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Heeft u tijdelijk een eenvoudige of luxe personenauto nodig, kijk dan eens naar onze personenauto’s. Een voordelige verhuis– of bestelbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige bus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn. Kijk hier voor ons volledige aanbod aan bestelbussen. Gaat u met een groep vrienden/familie/collega’s etc. op stap, overweeg dan eens om een personenbus te huren. Wij hebben personenbussen ik alle prijscategorieën, van goedkoop tot zeer luxe personenbus. U kunt personenbussen tot 9 personen  huren bij ons. Dit is een handige oplossing om eerlijk de kosten te delen en er een gezellige heen- en terugrit van te maken. Bent u van plan een weekje te gaan wintersporten, bekijk dan onze wintersportactie. Ook voor het huren van aanhangers kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gesloten aanhanger wat heel makkelijk is bij verhuizingen. Maar ook een kiepwagen voor vervoer van grond/zand/etc. en platte aanhangers waar auto’s op kunnen. Bent u een motorliefhebber en wilt u graag in een ander gebied motorrijden. Maar ziet u op tegen dat saaie langdradige stuk op de snelweg, huur dan een professionele motortrailer bij ons. Wij hebben gesloten en open trailers waar tot wel 6 motoren van elk formaat op kunnen. Wat u nog meer bij ons kunt huren: