Partners

Motorhotel Am Vulkanberg

Motorhotel Am Vulkanberg ligt aan de rand van het mooie toeristische dorpje Manderscheid verscholen tussen de heuvels en het groen. Op een afstand van 350 km vanaf Utrecht kan men hier heerlijk toeren in dit prachtige onontdekte gebied, de Vulkan-Eifel. De parel van Duitsland. Het hotel is huiselijk en sfeervol, heeft een  goede keuken en hier geniet men nog van een welverdiende rust als de motoren zijn uitgebruld.

Meer informatie: http://www.motorhotelvulkanberg.com/

Motorhotel Gus

Het motorhotel / motorherberg voor en door motorrijders is gevestigd in Hoxel Morbach (Duitsland), aan de rand natuurpark de Hunsruck nabij de Moezel en Eifel. Vanuit het hotel kun je schitterende motorroutes maken in de Hunsruck, Moezel, Eifel, Ardennen en Luxemburg. Ad en Astrid (de Nederlandse eigenaren) heten je van harte welkom in  Motorhotel GuS.

Meer informatie: www.motorhotelgus.com

Hotel Daytona Dasburg

Het motorvriendelijke Hotel Daytona te Dasburg ligt in het prachtige Ourdal in het Duits-Luxemburgs natuurpark Südeifel.
Het mooie landschap leent zich uitstekend voor de meest schitterende motortoertochten met uitvalswegen naar onze buurlanden België en Luxemburg.
Maar ook voor wandelaars en mountain-bikers zijn er vele routes beschikbaar over uitdagende paden met veel natuurschoon.

Meer informatie: www.daytonadasburg.com

Motorhotel La Mouche

In 2006 zijn Jos en Anselma naar Frankrijk vertrokken om in 2007 de deuren van Motorhotel La Mouche te openen. Het motorhotel staat al aardig op de kaart bij de vakantie gaande motorrijders. Op de Facebook pagina staan leuke verhalen en foto's over het motorhotel.

Meer informatie: http://www.motorhotel.eu/

Motor circuit training

Motor Circuit Training biedt de mogelijkheid om op een veilige plek te werken aan je voertuigbeheersing. Er is geen overig verkeer waardoor je helemaal kan focussen op bocht, rem en kijktechniek.

Meer informatie: www.motorcircuittraining.nl

Via Sofia Reclame

Reclamegeschenken "Via Sofia"is een bedrijf gevestigd  in Zwaag. Dit bedrijf is actief in de verkoop van allerlei artikelen bedrukt met uw eigen logo, naam, tekst, foto of wat u maar wilt. Naast het verkopen van bedrukte artikelen zoals kleding, pennen, etc. kunt u ook bij Via Sofia terecht voor het beletteren van uw auto, etalage, etc.. Als u op zoek bent naar een nieuw logo passend bij uw bedrijf, zijn wij bereid u hierbij te helpen.

Meer informatie: https://www.viasofia.nl/

Voss Wijnen

Voss Wijnen is een wijngroothandel met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Met een ruim assortiment wijnen uit de hele wereld leveren zij aan horeca, detailhandel én aan de particuliere wijnliefhebber. Voss Wijnen is een flexibel en betrouwbare wijngroothandel met een persoonlijke benadering.

Meer informatie: www.vosswijnen.nl