Volkswagen Caddy Maxi

of gelijkwaardige bestelauto

De Volkswagen Caddy Maxi is een ideale auto voor kleine verhuizingen. De auto is zeer zuinig door zijn dieselmotor.

Voorwaarden

Zeer servicegericht
Pechhulp
Wa/casco + inzittende verzekering

vw caddy maxi huren
bestelauto huren van straalen verhuur
laadruimte caddy maxi huren
VW Caddy maxi huren De Goorn
VW caddy maxi te huur van straalen verhuur
interieur vw caddy maxi 2016
lange bestelauto huren

 

Prijs per dag (100 km)                           €39,50,- 

Gegevens
  • 1.6 TDI
  • Diesel
  • 2 zitplaatsen
  • Rijbewijs B
  • L2250 x H1552 x B1262
  • Tussen de wielkasten 1172
  • 100km VRIJ/dag (€0.18 per extra km)
Verzenden

Oplopende Korting

Wij geven u een korting als u een huurauto voor een langere periode huurt. Voor elke extra dag dat u huurt krijgt u 1% korting over de standaard dagprijs. Dit kan wel oplopen tot 15% korting!

Verhuisbus huren in de Goorn?

Dan gaat u naar Van Straalen Verhuur. Kijk naar ons volledige aanbod aan verhuisbussen. Om de perfecte bus te huren voor uw wens hoeft u alleen een reserveringsaanvraag te verzenden via onze website of bel ons (0229-543369) Indien u nog speciale wensen heeft horen wij dat altijd graag.

Top service en voorwaarden

Bij van Straalen Verhuur verzekeren wij u van de beste service en voorwaarden bij het huren van een verhuisbus. Naast een verhuur bedrijf zijn wij ook een autobedrijf. Wij onderhouden alle voertuigen zelf en verkeert in top conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, helpen wij u altijd direct. Al onze voertuigen hebben gratis pechhulp in heel Nederland.

Al onze voertuigen zijn WA/casco verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico. Wij bieden u de mogelijkheid om het eigen risico tot een bepaald bedrag af te kopen.  Wanneer u een verhuisbus bij ons huurt houden wij van transparantie. Bij ons treft u geen addertje onder het gras. U kunt onze volledige algemene voorwaarden vinden op de website.

Voordelige verhuisbus huren in De Goorn en omgeving

Een voordelige verhuisbus huren is eenvoudig en snel gedaan via onze website. Bij ons heeft u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een voordelige verhuisbus huren in de omgeving van De Goorn, zoals Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Alkmaar, Ursem of Avenhorn. Ons bedrijf is 5 minuten rijden van de A7 afslag Avenhorn.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: