[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_single_image image=”2477″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Algemene informatie camper verhuur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion shape=”round” color=”sky” spacing=”10″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”Ophaal en retour locatie” tab_id=”1611743478610-ed971436-6a47″][vc_column_text]U kunt de camper ophalen en retour brengen naar:

Vlakdissel 2, 1648HJ De Goorn

Denkt u aub aan de retour tijd.
Ophalen: 16:00
Terugbrengen: 09:00[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”De kampeer en keuken inventaris” tab_id=”1611745885061-0418f5f1-f7e7″][vc_column_text]Hier wordt nog een lijst voor opgesteld[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Handige weetjes over de camper” tab_id=”1611745953181-311e267e-3cd8″][vc_column_text]

De hoogte van de camper

De hoogte van de camper is iets waar echt rekening mee gehouden moet worden. De hoogte van de camper staat vermeldt op het dashboard.

Hou ook rekening met slagbomen. Rij pas onder de slagboom door wanneer deze helemaal geopend is.

Milieuzones

Denk eraan dat elke stad zijn eigen regelgeving heeft betreft de milieuzones. Check of de camper deze stad mag binnen rijden zonder beboet te worden.

De camper betreft een Fiat 230
kenteken: 48-BH-HS
Brandstof: diesel
Bouwjaar: 2003
Emissieklasse diesel: 2

Het gebruik van de luifel

De luifel draai je eerst ongeveer 1 meter uit zodat je bij de pootjes kunt. Klap de pootjes van uit om de luifel te ondersteunen terwijl je deze uitdraait. De pootjes moeten een aantal keer verzet worden totdat de luifel in zijn geheel uitgedraaid is. Zet de achterste pootjes iets lager dan de voorste poortjes, dit i.v.m. regen.

De luifel kan nat ingevouwen worden maar het is beter om de luifel in te vouwen wanneer de luifel droog is. Mocht dit niet mogelijk zijn, droog de luifel dan zo snel mogelijk.

Mocht er een flinke wind staan, draai de luifel NIET uit. Mocht de luifel al uitstaan, draai deze dan zo snel mogelijk in. Zet de luifel niet vast met spanbanden o.i.d. Dit kan de luifel beschadigen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Algemene huurvoorwaarden” tab_id=”1611747001509-18531100-bac5″][vc_column_text]

Algemeen

De bestuurder dient ten minste 25 jaar te zijn en 5 jaar in het bezig van een geldig rijbewijs. De camper mag niet worden uitgeleend of onderverhuurd. Het is verboden een festival te bezoeken met de camper. Roken in de gehele camper is verboden. De camper wordt schoon aan u afgeleverd en dient netjes terug gebracht te worden. De camper wordt door de verhuurder van binnen en buiten weer schoon gemaakt. Bekeuringen wegens parkeer- of verkeersovertredingen zijn voor rekening van de huurder.

Eigen risico

Het eigen risico bedraagt €1000,-

Camper ophalen

De camper wordt met een volle tank afgeleverd en dient met een volle tank weer terug gebracht te worden. De camper wordt met 1 volle gasfles geleverd. De camper wordt met een volle watertank geleverd. Als u de camper komt ophalen dan laten wij u de camper zien van binnen en buiten. Het is ook mogelijk om even met ons een proefritje te rijden. De camper wordt van binnen en buiten geïnspecteerd en daar wordt een notitie van gemaakt en ondertekent, de camper dient in dezelfde staat terug gebracht te worden. Indien de camper te laat terug gebracht wordt en de verhuurder hier niet van op de hoogte is, dan wordt er €200,- per dag in rekening gebracht.

Camper terugbrengen

U brengt de camper terug met een volle diesel tank. Vuilwatertank is geleegd. Toilet afvaltank leeg en schoon. De camper dient in dezelfde staat terug gebracht te worden zoals hij mee gegeven is, mocht er schade zijn of dat er dingen vermist of defect zijn dan worden daar kosten voor in rekening gebracht dit wordt verrekend met de borg. De camper dient u netjes en schoon van binnen terug te brengen. De verhuurder maakt de camper van buiten schoon.

Verzekering

De camper is WA+ Casco inclusief inzittende verzekering verzekerd.

Kilometers

Dagelijks heeft u 150Km vrij. Bij 1 week huur krijgt u 1500 kilometer vrij. Daarboven €0,20 per extra gereden kilometer.

Borg

De borgsom bedraagt: € 1000,- Na terugkomst wordt de borgsom binnen 14 dagen aan u teruggestort onder aftrek van eventuele verschuldigde extra kosten bijvoorbeeld : beschadigingen, vermissingen, bekeuringen, diesel niet af-getankt, extra kilometers, ect.). Wanneer de borg het totaal van bovenstaande niet dekt, zullen de extra kosten aan u worden doorberekend.

Reis- en annuleringsverzekering

Wij raden de huurder aan om een goede reis- en annuleringsverkering af te sluiten!

Reparatie en schade:

Bij reparatie of schade dient de huurder eerst contact op te nemen met de verhuurder en zich te houden aan het door de verhuurder gegeven advies. Indien de camper niet meer rijbaar is, dient u contact op te nemen met de pechhulpservice. Reparatie aan de camper mogen alleen uitgevoerd worden door een vakkundig bedrijf. De reparatiekosten die gemaakt zijn door de huurder, na goedkeuring van de verhuurder, zullen in overleg van de gespecificeerde nota’s op naam van de verhuurder en na inlevering van de vervangende onderdelen vergoed worden.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][/vc_column][/vc_row]