[vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column width=”1/6″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1543497174595{margin-top: 25px !important;}”]

Dagje weg met Van Straalen

[/vc_column_text][vc_single_image image=”672″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Een gezellig dagje erop uit naar een locatie naar keuze met 8 personen!

Een gezellig dagje erop uit met je kaartclub, vriendinnen of familie, het kan allemaal!

Bijvoorbeeld een trip langs de prachtige tulpenvelden. U wordt ’s ochtends opgehaald door Arie met onze 9-persoonsbus. Samen rijden jullie naar de prachtige tulpenvelden en doen onderweg een kopje koffie met een heerlijk stuk gehad. Daarna kunt u een aantal mooie foto’s maken van de tulpenvelden en in een gezellig restaurant de lunch nuttigen. Na nog een mooie tocht langs de tulpen gaat de bus weer richting huis.

Dit is een voorbeeld van hoe een dag kan verlopen. Arie, de chauffeur, is zeer flexibel. Een tripje kan een hele dag/ochtend of middag duren. U zegt waar u naartoe wilt met uw eigen gezelschap en Arie brengt u. Wilt u wel graag een dagje erop uit maar weet u niet waarheen? Dan heeft Arie genoeg opties. Laat u verrassen!

Van Straalen Verhuur tripjes

Deze tripjes worden georganiseerd door Van Straalen Verhuur. Wij rijden met een 9-persoonsbus. Arie is onze chauffeur en hij maakt er samen met u een mooie dag van.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden? Een dagtrip start om half 10 en we zijn uiterlijk om 5 uur thuis. Bij deelname van 8 personen zijn de kosten €25,- p.p. En voor een halve dag bedraagt het €12,50. Dit zijn lauter de reiskosten, de overige kosten zijn voor uw eigen rekening. Voor verdere informatie of deelname kunt u contact met ons opnemen!

info@vanstraalenverhuur.nl
0229-543369[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column][/vc_row]