Bus huren voor motoren
1 of 2 motoren

Met deze luxe bestelbus kunt u twee motoren vervoeren. Dit is ideaal voor een motorvakantie of circuitdagen. U huurt de bestelbus inclusief inrij plaat en professioneel materiaal om de motor(en) vast te zetten.

Voorwaarden
Motoren in bus huren
bestelbus voor motoren huren
20210624_113009
bus voor twee motoren
Gegevens
  • Mercedes Sprinter 316 165pk
  • 2 Zitplaatsen
  • Lucht geveerde stoel
  • Trekhaak
  • Airco
  • Rijbewijs B
  • Diesel
  • Binnenverlichting
  • L305 x H190 x B175

Ophalen vanaf 8.00 uur, retour tot uiterlijk 17.30 uur. De bus kan van maandag tot en met zaterdag opgehaald of ingeleverd worden (afwijkende tijden in overleg).

tarieven

De kosten van de bus bedraagt het normale huurtarief plus eenmalig €30,- per motor.

 

Verzenden

Oplopende korting

Wij geven u een korting als u een huurauto voor een langere periode huurt. Voor elke extra dag dat u huurt krijgt u 1% korting over de standaard dagprijs. Dit kan wel oplopen tot 15% korting!

Motortrailer huren

Een motortrailer huren bij Van Straalen Verhuur is eenvoudig en snel geregeld. Wij houden van transparante prijzen, zo weet u waar u aan toe bent. Het huren van een motortrailer is ook niet duur bij Van Straalen Verhuur. Een gesloten motortrailer huurt u vanaf €49,- per dag (incl. BTW). Deze aanhanger huurt u zonder grote reclame stickers.

Elke motortrailer die u bij Van Straalen Verhuur kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke motortrailer wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare motortrailer voor u beschikbaar.

Het huren van een motortrailer kan erg handig zijn voor vakanties naar populaire gebieden al het Alpen of Eiffel gebied. De motoren rijdt u op de motoraanhanger naar het gebied toe. Zo komt u uitgerust aan op de bestemming. Daarnaast bespaart u brandstof, slijtage van o.a. banden en een mogelijke overnachting onderweg. Als een van de weinig aanbieders is het bij ons mogelijk een combinatie te huren waarbij je 6 motoren en 9 personen kunt vervoeren. De luxe 9-persoonbus heeft voldoende bagage ruimte en op de motortrailer kunnen maar liefst 6 motoren.

Wat nog meer?

Bij Van Straalen Verhuur in De Goorn kunt u nog veel meer artikelen zoals: